Ons bedrijf werd initieel opgericht in 2007 als een éénmanszaak waarbij de nadruk werd gelegd op het IT onderhoud bij bedrijven. Al gauw kwam de vraag van klanten om specifieke software-pakketten te ontwikkelen die voornamelijk de administratie moesten vereenvoudigen. Hieruit is de basisvorm van Adminsoft voortgekomen die zich toen toespitse op bedrijven die gespecialiseerd waren in ontwikkeling en onderhoud van productietoestellen en waarbij een tiental werknemers elke dag hun werkuren moesten doorgeven. Deze uren werden overzichtelijk gestructureerd per klant, konden aangepast worden en achteraf zeer eenvoudig in een factuur gegoten worden.

In het jaar 2007 werd de iPhone in Europa gelanceerd. Wij zagen hierin meteen de nieuwe mogelijkheden op het gebied van camerabewaking. Secusoft werd in 2008 gelanceerd bij één van onze klanten en liet voor het eerst toe om camera's op verschillende locaties direct online te raadplegen met de iPhone. Dit werd uitgebreid met door ons speciaal ontwikkelde algoritmes voor bewegingsdetectie, waarbij verdachte bewegingen direct werden doorgestuurd naar opgegeven GSM-nummers of e-mailadressen.

Ondertussen is ons software- en dienstenaanbod uitgebreid en zijn we niet langer een éénmanszaak. Met de nadruk op continue opvolging van de nieuwste technieken, is o.a. onze software verder geëvolueerd tot een Cloud versie waarbij zowel administratie als camerabewaking van overal en op elk moment te raadplegen zijn en dit met zo goed als elk hedendaags toestel (computers, tablets, TV-toestellen). Door de extra mankracht en nieuwe innoverende technieken bieden wij 24 uur op 24 uur service aan en dit 7 dagen op 7.