IT onderhoud

Wij ondersteunen zowel Microsoft Windows, Linux als Apple besturingssystemen. Wij staan in voor het volledig opzetten en onderhouden van het computerdomein binnen uw bedrijf en maken hierbij steeds gebruik van de meest recente hard- en software.

Cloud service

Al uw bestanden bevinden zich beveiligd in "de cloud". Hierdoor wordt het mogelijk om al uw bestanden van overal te beheren, zelfs vanaf tablet computers. Deze service is ideaal voor vertegenwoordigers die zo enkel met een tablet pc op de baan hoeven te zijn.

Backup service

Wij bieden een online backup-systeem waardoor uw backups ook beveiligd zijn tegen onder andere diefstal en brand. U behoudt de volledige controle door een automatische waarschuwing bij het eventueel falen van de backup.

Installatie camerabewaking

Wij installeren netwerkcamera's op uw zaak met eventueel bijhorende behuizingen. Deze kunnen vergezeld worden van infrarood verlichting om ook de donkere plaatsen in beeld te brengen. De opnames kunnen al of niet gecombineerd in één beeld op een computer scherm of TV-toestel bekeken worden, ook vanaf externe locaties.

Speciale plaatsen van montage zoals op auto's, op productietoestellen, op helikopters enz. vormen geen probleem.

Installatie netwerkbekabeling

Heeft uw zaak nood aan meer aansluitpunten voor computers of andere hardware. Dan kan dit door ons verzorgd worden.

Webpagina Ontwikkeling

Het internet is ongetwijfeld het grootste globale netwerk ter wereld. Het zorgt voor allerhande contactmogelijkheden en is zeker niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven.

Een website kan een potentiële klant alles vertellen over uw bedrijf en uw idee hierachter. Wij bij IT&O delen deze visie en willen u daarom hierbij helpen. Gebruikmakende van de nieuwste standaarden in de web development, zoals HTML5 en CSS3, zorgen wij voor een website die uw boodschap voortbrengt in een grafisch rijke stijl die bij u past.

Flash websites behoren tot het verleden door de opkomst van het mobiele internet. Dankzij de recente ontwikkelingen in HTML 5, CSS3 en Javascript kan dit volledig vervangen worden door kleinere codeertaal bestanden waardoor niet alleen uw laadtijden sneller worden maar ook uw website cross-browser compatibel wordt alsook cross-platform.

Met andere woorden kunnen de mensen nu waar dan ook met hun pc, mac, smartphone of tablet, ongeacht de gebruikte browser , altijd aan uw website en bedrijfsinfo.


Grafisch ontwerp en fotografie

Reclame campagnes met sterke slogans , hippe logo's en een mooie visuele stijl. We herkennen ze allemaal in een oogopslag omdat ze gewoon werken. Een mooi logo en een sterke boodschap zijn de fundering voor de meeste grote bedrijven hun succes. Elk bedrijf heeft zijn eigen karakter en eigen imago daarom helpen wij u bij IT & O graag verder om dit door te trekken naar uw website en u zo ook op het internet te profileren.

U kan nu ook bij ons terecht voor een ruime selectie aan grafische diensten zoals:

  • Logo design
  • Reclame ontwerp voor op spandoek of poster
  • Reclame flyer ontwerp
  • Ontwerp Promo materiaal zoals bv: kalenders
  • Bij deze diensten stellen wij de goede samenwerking met de klant centraal om deze ervaring en het uiteindelijke product zo persoonlijk mogelijk te maken zodat uw boodschap de klant berijkt zoals u dat wil.

    Omdat beelden meer zeggen dan tekst alleen ondersteunen wij u nu graag ook met de mogelijkheid tot een fotografische bedrijfsreportage om uw bedrijf in beeld te brengen. Hierbij kan een mooie verzameling aan promotionele beelden vervaardigd worden die u kan gebruiken voor uw website, folder of andere promotionele doeleinden.